Brocher

 • Vildskud broche, 925 sølv

  ,

   Vildskud brocherne kan laves efter ønske i forskellige størrelser. Kom ind i butikken og hør om mulighederne, eller skriv til mig her:

  [contact-form-7 id="664" title="Bestillingsvarer"]
 • Strandfund broche, 925 sølv, brochering 18 kt guld, koral og ferskvandsperle

  ,

  Brochen har to forsider.

  Strandfundserien består af bløde runde former der giver associationer alle de dejlige ting man putter i lommen mens man sopper og solen skinner. Der opstår stadig nye smykker i serien og jeg arbejder ud fra et nostalgisk, men moderne perspektiv.

  [contact-form-7 id="664" title="Bestillingsvarer"]  
 • Strandfund broche, 925 sølv, brochering 18 kt guld og ferskvandsperler

  ,

  Brochen har to forsider.

  Strandfundserien består af bløde runde former der giver associationer alle de dejlige ting man putter i lommen, mens man sopper og solen skinner. Der opstår stadig nye smykker i serien og jeg arbejder ud fra et nostalgisk, men moderne perspektiv.

  [contact-form-7 id="664" title="Bestillingsvarer"]  
 • Hvalbarde, vintage elfenben, udskåret middelhavskoral og 925 sølv

  ,

  Denne broche er fra en udstilling jeg kaldte Mixed material – Grønland i blodet. ’

  Mixed Material -en udtryk for blandede materialer i et værk. Ligesom mine blandede kulturelle rødder. Der er lidt fra forskellige verdensdele i os alle. Ravet er nordens guld, jeton af elfenben fra tidligere tiders kolonihandel fra Afrika. Koral fra området omkring civilisationens vugge. Hvalbarde, øresten og ledskive fra grønlandske fangstdyr. De vidt forskellige materialer kompletterer og løfter hinanden. Det vælger jeg også at fokusere på i mit eget liv.

  Ved efterspørgsel på smykker er du velkommen til at kontakte mig her.

 • Sortfarvet ledskive fra havdyr, middelhavskoral-gren, 999 finguld og 925 sølv

  ,

  Denne broche er fra en udstilling jeg kaldte Mixed material – Grønland i blodet. ’

  Mixed Material -en udtryk for blandede materialer i et værk. Ligesom mine blandede kulturelle rødder. Der er lidt fra forskellige verdensdele i os alle. Ravet er nordens guld, jeton af elfenben fra tidligere tiders kolonihandel fra Afrika. Koral fra området omkring civilisationens vugge. Hvalbarde, øresten og ledskive fra grønlandske fangstdyr. De vidt forskellige materialer kompletterer og løfter hinanden. Det vælger jeg også at fokusere på i mit eget liv.

  [contact-form-7 id="664" title="Bestillingsvarer"]
 • Hvalbarde, vintage elfenben, rav og 925 sølv

  ,

  Denne broche er fra en udstilling jeg kaldte Mixed material – Grønland i blodet.

  Mixed Material -en udtryk for blandede materialer i et værk. Ligesom mine blandede kulturelle rødder. Der er lidt fra forskellige verdensdele i os alle. Ravet er nordens guld, jeton af elfenben fra tidligere tiders kolonihandel fra Afrika. Koral fra området omkring civilisationens vugge. Hvalbarde, øresten og ledskive fra grønlandske fangstdyr. De vidt forskellige materialer kompletterer og løfter hinanden. Det vælger jeg også at fokusere på i mit eget liv.

  [contact-form-7 id="664" title="Bestillingsvarer"]