Om Karen Fly

Portræt af Karen Fly, smykkeværksted
Smykker af Karen Fly har liv. Hendes brug af organiske former sammen med en forfinet sans for overflader og materialer giver smykkerne karakter af små, delikate skulpturer.
Gennem Karens hænder forandres de traditionelle smykkematerialer som sten og perler og får et nyt udtryk, hvor kontraster holder smykket sammen. Smykker af høj kvalitet, med elegance og humor.
Alle smykker er fremstillet på værkstedet i hjertet af København, og her kan du både finde gaven til dig selv, ringen når du skal fri til din hjertenskær, og smykket med den særlige betydning.
Karen Fly har skabt smykker af høj kvalitet, med elegance og humor siden 2006, og har gennem tiden modtaget flere priser og anerkendelser.
I 2009 dykkede Karen ned i sit grønlandske ophav og kom op med udstillingen FUND, som blev vist på både Trapholt, Kunstindustrimuseet (nu Designmuseum Danmark) og i Katuaq i Nuuk. Siden er Grønland blevet en del af hendes egen og hendes smykkers historie.
Smykker af Karen Fly
Smykker af Karen Fly
Smykker af Karen Fly
Smykker af Karen Fly, ringe

Er du mere nysgerrig på hvad der sker lige nu, kan du følge med på Instagram, hvor jeg lægger det op som rører på sig for tiden, sammen med et begejstret pip. Find min instagram her.

Karen Fly er naturligvis medlem af:
Karen Fly støtter: