Specialdesign

Smykker af Karen Fly
Portræt af Karen Fly, smykkeværksted
Smykker af Karen Fly
Ofte laver jeg særlige smykker på bestilling. De tager ofte udgangspunkt i mit eget design og bliver tilpasset efter dine behov og ønsker. Flere af mine serier består af små elementer, der kan sammensættes til lige den størrelse du vil have, tilføjes små diamanter eller store lækre sten.
Måske har du arvesmykker som trænger til en genstart eller perlekæder som trænger til at blive opdateret. Jeg elsker at bruge de klassiske materialer i kontrast med nye tanker.
Jeg arbejder primært i 18 karat guld, og har du gammelt guld kan det finansiere det nye smykke.
Et smykke der er lavet helt efter dine ønsker kan naturligvis ikke sælges til andre, og derfor det vigtigt for mig at få passet smykket ordentligt til, og justeret om nødvendigt så det kan leve sammen med dig.
Jeg arbejder fortrinsvis i 18 karat guld og sterlingsølv, og har en forkærlighed for sten i de vildeste farver og utraditionelle slibninger.
I branchen har man altid gjort en dyd ud af at genanvende guld, og selv det guld jeg køber fra nyt, er bioguld, altså genanvendt guld.
At vælge vielsesringe begynder altid med et møde, hvor vi kigger på mulighederne og finder frem til hvilken type der lige passer til jer. For nogle er det vigtigt at ringene er ens som et symbol på det bånd der binder jer sammen.
For andre vil det rigtige være at skabe individuelle ringe til hver jeres temperamenter. Det vigtigste er altid at ringene føles rigtigt for jer begge. Det er en god ide at sætte god tid af til at afstemme forventningerne og mærke efter.
Jeg arbejder sammen med en dygtig håndgravør, der på smukkeste vis foreviger jeres initialer, dato eller hemmelige ord inden i ringene.
Smykker af Karen Fly, ringe
Smykker af Karen Fly, ringe