Specialdesign

Smykker af Karen Fly
Portræt af Karen Fly, smykkeværksted
Smykker af Karen Fly
Ofte laver jeg særlige smykker på bestilling. Udgangspunketet er altid i mit eget design og bliver tilpasset efter dine behov og ønsker. Flere af mine serier består af små elementer, der kan sammensættes til lige den størrelse og det udtryk du vil have, ligesom der kan tilføjes små diamanter eller store lækre sten.
Måske har du arvesmykker som trænger til at blive genstartet eller perlekæder som trænger til at blive opdateret. Jeg elsker at bruge de klassiske materialer i kontrast med nye tanker.
Har du gamle arvestykker i guld kan de indgå i et nyt smykke og helt eller delvist finansiere det nye smykke.
Et smykke der er lavet helt efter dine ønsker kan naturligvis ikke byttes eller sælges til andre, og jeg går meget op i passe smykket ordentligt til, og hvis det er nødvendigt justeret efter afprøvning så det kan leve sammen med dig.
Jeg arbejder fortrinsvis i 18 karat guld og sterlingsølv, og legerer som hovedregel kundens eget guld op til 18 karat.
I branchen har man altid gjort en dyd ud af at genanvende guld. Alt det guld jeg køber er bioguld, altså genanvendt guld.
At vælge vielsesringe begynder altid med et møde, hvor vi kigger på mulighederne og finder frem til hvilken type der lige passer til jer. For nogle er det vigtigt at ringene er ens som et symbol på det bånd der binder jer sammen.
For andre vil det rigtige være at skabe individuelle ringe til hver jeres temperamenter. Det vigtigste er altid at ringene føles rigtigt for jer begge. Det er en god ide at sætte god tid af til at afstemme forventningerne og mærke efter.
Jeg arbejder sammen med en dygtig håndgravør, der på smukkeste vis foreviger jeres initialer, dato eller hemmelige ord inden i ringene.
Smykker af Karen Fly, ringe
Smykker af Karen Fly, ringe